Trenutno pregledavate Otvorene prijave za upis polaznika u program stručnog usavršavanja odraslih za mentore zaposlene kod poslodavaca iz područja didaktike i metodike za rad s djecom i učenicima s teškoćama

Otvorene prijave za upis polaznika u program stručnog usavršavanja odraslih za mentore zaposlene kod poslodavaca iz područja didaktike i metodike za rad s djecom i učenicima s teškoćama

Srednja škola „Arboretum Opeka“ u sklopu projekta „Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi „Arboretum Opeka“ koji provodi sa partnerima Varaždinskom županijom, Srednjom školom Bedekovčina, Srednjom školom Ludbreg, Parkovi d.o.o. i Sveučilištem u Zagrebu Agronomski fakultet, razvila je program stručnog usavršavanja odraslih za mentore zaposlene kod poslodavaca iz područja didaktike i metodike za rad s djecom i učenicima s teškoćama.

Stručna znanja stečena ovim usavršavanjem unaprijedit će znanja i kompetencije mentora u poljoprivrednim poduzećima/gospodarstvima te omogućiti kvalitetniji rad s djecom i učenicima s teškoćama na praktičnoj nastavi i stručnoj praksi.

Program je za polaznike besplatan.

Program stručnog usavršavanja za mentore zaposlene kod poslodavaca iz područja didaktike i metodike za rad s djecom i učenicima s teškoćama u trajanju od 20 sati realizirati će se kroz teoretsku nastavu i praktičan rad u učionici ustanove ili online ili prostorima poslodavaca.

Detaljnije obavijesti kandidati mogu saznati u Srednjoj školi „Arboretum Opeka“ ili kontaktirati voditeljicu projekta Marinu Šmidlehner na br. mob. 099 538 5502.

O načinu prijave, uvjetima upisa i ostalim informacijama o programu usavršavanja pročitajte u dokumentu Prijave za upis stručno usavršavanje mentori.