upisi

Potpisane upisnice (upisnice potpisuje učenik i roditelj) moraju imati ispunjene i sve podatke koji se na njoj nalaze te ih učenici imaju mogućnost sami preuzeti, (klikom na poveznicu Stvori),  ispisati, potpisati i učitati u sustav (klikom na poveznicu Učitaj) ili dostaviti srednjoj školi da ih učita umjesto njih.

Srednja škola može i sama stvoriti i ispisati upisnicu za učenika te mu je dati na dopunu i potpis. Bez obzira na način kako je učitana upisnica, ona mora biti potpisana.

Učenici koji će u školu osobno dostavljati upisnice ili će im škola iste stvoriti i ispisati, mogu to učiniti u sve dane upisa od 8.00h do 12.00h u prostoru škole u učionici br.1

Dodatni dokumenti koji su uvjet za upis (liječnička svjedodžba medicine rada ili obiteljskog liječnika, ugovor o naukovanju, potvrda školskog liječnika), učenik dostavlja izravno srednjoj školi.

Upisujemo

Sektor: POLJOPRIVREDA, PREHRANA I VETERINA

1. Zanimanja u četverogodišnjem trajanju:

– AGROTEHNIČAR
– VETERINARSKI TEHNIČAR

2. Zanimanja u trogodišnjem trajanju:

– CVJEĆAR
– VRTLAR
POLJOPRIVREDNI GOSPODARSTVENIK
– POMOĆNI VRTLAR – TES

Sektor: TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

1. Zanimanje u trogodišnjem trajanju:

– KUHAR – JMO
– POMOĆNI KUHAR – SLASTIČAR – TES

Osigurano:

Vrhunska oprema i učionice, praktikumi za najkvalitetnije izvođenje praktične nastave u svim područjima koje škola ima, sportska dvorana. Osim toga, škola posjeduje i ratarske površine te modernu poljoprivrednu mehanizaciju. Veliki izbor slobodnih aktivnosti uz mogućnost izražavanja vlastite kreativnosti koja se može brzo primijeniti u životu. Sudjelovanje u Erasmus+ projektu, obavljanje stručne prakse u inozemstvu (Njemačka, Poljska, Belgija, Nizozemska, Italija, Slovenija, Francuska, Španjolska..). Osigurana stipendija za sva poljoprivredna zanimanja. Škola se nalazi u  lijepom okruženju koje poticajno djeluje na učenje i rad!

Promo spot za upise u poljoprivredna zanimanja 2022./2023.

Promo-video upisa od 2021/2022.

Podaci u videu nisu ažurirani za upise 2022./2023.