Trenutno pregledavate Održani okrugli stolovi “Suradnja RCK-a s visokim učilištima i znanstvenim organizacijama“ te “Suradnja RCK-a s komorama, trgovačkim društvima i obrtima“

Održani okrugli stolovi “Suradnja RCK-a s visokim učilištima i znanstvenim organizacijama“ te “Suradnja RCK-a s komorama, trgovačkim društvima i obrtima“

Srednja škola „Arboretum Opeka“ 28.06.2022. organizirala je okrugle stolove na temu suradnje kako bismo ukazali na izazove u sektoru poljoprivrede te strukovnom obrazovanju, kompetencijama odgojno-obrazovnih radnika u poljoprivredi te porazgovarali o mogućnostima primjene najnovijih standarda.

Razmjena iskustva, uspostava suradnje, umrežavanje u području strukovnog obrazovanja iz područja poljoprivrede, povezanost strukovnog obrazovanja s gospodarskim sektorom, uvođene novih trendova u programe obrazovanja i mentoriranja bile su glavne teme okruglih stolova.

Okruglom stolu prisustvovali su predstavnici visokih učilišta, fakulteta, poduzetnici, predstavnici komora, obrtnici kao i partneri na projektu.

Vanjske poveznice: Međimurske vijesti