Trenutno pregledavate SASTANAK PODRUŽNICE HUUZ-A VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

SASTANAK PODRUŽNICE HUUZ-A VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

U petak, 08. travnja 2022.godine, u Srednjoj školi  „Arboretum Opeka“ u Marčanu održan je sastanak Podružnice HUUZ-a Varaždinske županije kojem su prisustvovali voditelji i suradnici učeničkih zadruga iz osnovnih i srednjih škola s područja naše županije.

Na početku skupa Snježana Hranić, voditeljica Podružnice HUUZ-a Varaždinske županije,  održala je predavanja na temu „Izvješće o radu učeničke zadruge“ i „Aktualnosti u učeničkom zadrugarstvu“.

Nakon predavanja voditelji učeničkih zadruga sudjelovali su na dvije radionice. Radionicu pod naslovom „Uskršnji doručak“ vodila je Anja Tot a Nataša Posavec vodila je radionicu „Perle i perlice“.

Sudionici koji su se prijavili na izložbu i natjecanje „Ususret Uskrsu“ a koje započinje u ponedjeljak,  donijeli su svoje radove (pisanice) koje smo izložili ispred zbornice. Svi sudionici skupa glasali su za njima najljepšu pisanicu. Najveći, isti broj glasova dobila su dva rada, pisanice Učeničke zadruge Jurek i Učeničke zadruge Pahinsko. Čestitamo!

U ponedjeljak 11.04.2022. u 12.oo sati na Facebook stranici Srednje škole „Arboretum Opeka“ započinje on line izbor najljepše pisanice „Ususret Uskrsu“ te pozivamo sve da glasaju. Glasanje traje do subote, 16.04.2022. u 12.oo sati.

Osim dobivenih informacija važnih za rad učeničke zadruge, skup je bio i prilika za ugodno druženje obzirom da je nakon dugo vremena održan uživo. Vjerujemo da su svi sudionici otišli svojim kućama zadovoljni, s radovima koje su sami izradili na radionicama.